Obsah

Lyžák 2018

Typ: ostatní
Na lyžák jsme se strašně dlouho těšili, a najednou to bylo tady. V sobotu 3. března jsme od sokolovny vyrazili směr Petříkov. Dvouhodinová cesta rychle uběhla a my vjeli do pohádkové zimy. Haldy sněhu a velké rampouchy byly všude. Rychle jsme se ubytovali a už nás vedoucí volali na kopec paní Zetochové, kde nás rozřadili do družstev. Většina z nás stála na lyžích poprvé a tak jsme se báli, jak to všechno zvládneme. Ale obavy se postupně rozplývaly, a my si to lyžování začali užívat. A i když to některým ze začátku šlo ztuha a počasí se pořád střídalo, nakonec se všichni naučili jezdit na vleku a lyžovat ‚jako Ledecká‘. Dokonce většina z nás sjela kopec „Smrťák“!

Týden utíkal jako voda. Kluci obstarali originální budíček (vedl Bob a Bobek), snídaně, obědy i večeře byly velmi chutné, odpoledne jsme plnili disciplíny Petříkovské olympiády. Večerní programy, pod taktovkou hlavně M. Brabce, P. Nesvadby a D. Růžičky byly super. Nejlepší večer byl maškarní karneval a diskotéka. Poslední večer proběhlo hodnocení, a na každého vyšel alespoň jeden diplom.

Moc jsme si to tady užili. Sice někteří onemocněli, ale zvládli jsme to, protože se pan zdravotník o nás pěkně staral. Jsme rádi, že jsme mohli trávit čas s přáteli. Hlavně jsme rádi, že jsme se začali bavit s lidmi, se kterými jsme se nikdy moc nebavili.

Celý týden jsme si moc užili a to díky příjemným a skvělým vedoucím. Děkujeme za parádní lyžák plný zážitků.

 

Žáci třídy 7.A a 7.B

Foto

LVZ_1DEN

LVZ_2DEN

LVZ_3DEN

LVZ_4DEN

LVZ_5DEN

LVZ_6DEN


Vytvořeno: 4. 1. 2019
Poslední aktualizace: 20. 1. 2019 16:45
Autor: Správce Webu