Obsah

Jídelní lístek

 
Březen 2019

 

pondělí
18. 3.
Pol. česneková s bramborem 3,7,9
  Vepřové kostky na kmíně, rýže, čaj 1.1,7,9
  Makrela pečená s bylinkami, brambory, čaj 4,7,9
úterý
19. 3.
Pol. frankfurtská zeleninová 1.1,7,9
  Opečený salám, hrachová kaše, chléb, okurek, čaj 1.1,1.2,7,9
  Vejce, játrová omáčka, brambory, čaj 1.1,3,7,9
středa
20. 3.
Pol. zelná 1.1,7,9,12
  Čevabčiči, brambory, tatrská omáčka, čaj 1.1,3,7,9
  Alpský knedlík s pudinkem a mákem, mléko, čaj 1.1,3,7
čtvrtek
21. 3.
Pol. rybí 1.1,4,7,9
  Vepřový přírodní řízek, rýže, salátový bufet, čaj 1.1,7,9
  Sýrová jehla, brambory, salátový bufet, čaj 1.1,7,9
pátek
22. 3.
Pol. fazolová 1.1,7,9
  Hovězí guláš, knedlík, čaj 1.1,3,7,9
  Zapékaný květák s brokolicí a sýrem, brambory, čalamáda, čaj 1.1,3,7,9
 

Týden zdraví
25. 3.
pondělí
Pol. vývar s pohankou 7,9
  Mexická směs /kuřecí, fazole, kukuřice/, tarhoňa /těstovina/, čaj 1.1,3,7,9
  Losos na másle, kuskus s rajčaty, čaj 1.1,4,7,9
26. 3.
úterý
Pol. brokolicová 1.1,79
  Krůtí plátek na zelenině, bulgur, salátový bufet, čaj 1.1,7,9
  Špaldové rizoto se zeleninou a sýrem, salátový bufet, čaj 1.1,7,9
27. 3.
středa
Pol. z rybího filé a zeleniny 1.1,4,7,9
  Kulihráškova dobrota /mletý karbanátek na mrkvě a hrášku/, brambory, čaj 1.1,3,7,9
  Králičí kari, kuskus, čaj 1.1,7,9
28. 3.
čtvrtek
Dýňový krém 1.1,7,9
  Palce z vepřové panenkyplněné listovým špenátem a sýrem, rýže, ovoce, čaj 1.1,7,9
  Vločková kaše s lesním ovocem, ovoce, mléko, čaj 1.4,7
29. 3.
pátek
Pol. cizrnová 1.1,9
  Kotleta na česneku s listovým špenátem, bramborový knedlík, čaj 1.1,3,7,9
  Celerový salát s jablky smetanou, pečivo, čaj 1.1,1.2,3,7,9,11

 

Duben 2019

jídelní lístek

 

Ovoce a zeleninové saláty dle aktuální nabídky surovin!

Změna jídelníčku vyhrazena! Jídlo je určeno k okamžité spotřebě!

Pokrm obsahuje alergeny dle číselníku

 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek
    konkrétně 1,1 pšenice, 1,2 žito, 1,3 ječmen, 1,4 oves, 1,5 špalda, 1,6 kamut

2. Korýši a výrobky z nich          

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a várobky z nich

5. Podzemnice olejná /arašídy/ a výrobky z nich

6. Sojové boby /soja/ a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody a výrobky z nich, konkrétně 1,1 mandle, 1,2 lískové ořechy, 1,3 vlašské ořechy, 1,4 kešu, 1,5 pekanové ořechy

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentraci vyšší než 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob /lupina/ a výrobky z něj

14. Mekkýši a výrobky z nich